Babka Piaskowa to produkt do wypieku przepysznych ciast biszkoptowo- tłuszczowych o dużej delikatności, wilgotności, lekkiej konsystecji oraz regularnej strukturze miękiszu. Wysoka jakość produktu gwarantuje stabilność i powtarzalność wypieków.
Opakowanie: worek 10kg
Receptura podstawowa:
Dozowanie składników:
1000g mieszanka
450g jaja
450g olej
100g woda
Odmierzoną ilość wody wlewamy do zbiornika, następnie wsypujemy koncentrat mieszając.
Mieszamy na średnich obrotach mieszadłem typu liść przez około 3-4min.
Wypiekanie: 180-190°C 25 -35 min.
Receptura na muffiny:
Dozowanie składników:
1000g mieszanka
450g jaja
450g olej
Połączyć mieszankę z olejem i jajami. Mieszać na średnich obrotach mieszadłem typu liść przez około 3-4 min.
Rozlać do foremek.
Wypiekanie: 180-190°C 20 min.
Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób, a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.
Artur Firer
+48 697 411 415
a.firer@soreno.pl
Piotr Adamski
+48 603 131 137
p.adamski@soreno.pl
Łukasz Kożuchowski
+48 785 507 163
l.kozuchowski@soreno.pl
Technolog
Paweł Janowiak
+48 721 510 512
SORENO Sp. z o.o.
ul. Szczecińska 10
75-135 Koszalin
NIP: 6692569600
e-mail: biuro@soreno.pl
sprzedaż@soreno.pl
tel: 94 346 67 39