Ciasto marchewkowe

Ciasto marchewkowe z porzeczką i gruszką

Receptura piekarnicza


Receptura


  1. Ciasto marchewkowe Soreno 2 kg

       Jajka 0,5 kg

       Olej 0,5 kg


Mieszać 4 minuty na średnich obrotach

    2. Czerwona porzeczka 1,5 kg VORTUMNUS

    3. Gruszka 1,5 kg VORTUMNUS

    4. Kruszonka kakaowa 0,5 kg



Ciasto marchewkowe wylać na blachę i wygładzić. Na górę wyszprycować kratkę z czerwonej porzeczki i gruszki. Wykończyć kruszonką.


Czas pieczenia 45-50 minut

Temp. pieczenia 180°C



MASZ PYTANIA?

Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.

Napisz do nas:

biuro@soreno.pl

Zadzwoń:

(94) 346 67 39

Przejdź do zakładki kontakt i wypełnij formularz kontaktowy
Share by: