Ciasto Tropikalne

Ciasto tropikalne

Receptura cukiernicza


Receptura

Dozowanie:


  1. Ciasto jogurtowe soft 2000g
  2. Jajka 80g
  3. Olej 80g
  4. Woda 20g


Powyższe składniki mieszać przez 4 minuty na średnich obrotach.

Następnie wylać na blachę i wygładzić


Dozowanie:


  1. Mix kokosanki 1000g
  2. Woda 45g
  3. Nadzienie mango-marakuja 1500g


Mix kokosanki i wodę ubijać przez 4 minuty następnie szprycować kratkę mixem kokosowym oraz obok nadzieniem mango marakuja.


Całość wykończyć na wierzchu płatkami z migdała.


Piec w temperaturze 180 stopni C przez 45 minut.



MASZ PYTANIA?

Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.

Napisz do nas:

biuro@soreno.pl

Zadzwoń:

(94) 346 67 39

Przejdź do zakładki kontakt i wypełnij formularz kontaktowy
Share by: