Układ blogu

Krem Joker - doskonały krem budyniowy
9 stycznia 2024

KREM JOKER   

 - doskonały krem budyniowy

Krem joker to krem budyniowy na zimno, termostabilny, łatwy i niezawodny w przygotowaniu.

Trwale daje się formować, dobrze łączy się z produktami, takimi jak śmietana i tłuszcze. Jego delikatny budyniowo-waniliowy smak

oraz wyrazisty kolor znakomicie nadaje się do różnego rodzaju drożdżówek, słodkich bułek i wiele innych słodkich przysmaków.

Dzięki sprężystej strukturze świetnie łączy się z owocami.


Jeden krem a tak wiele zastosowań.

Krem Joker można użyć do przygotowania słynnego kremu do karpatki, kremu czekoladowego a nawet jako krem do tortów z owocami.

Przejdź do receptur Soreno - chętnie się podzielimy naszymi przepisami.


Receptura podstawowa:

400g mieszanki krem Joker

1000g wody


Odmierzoną ilość wody wlewamy do zbiornika następnie wsypujemy koncentrat mieszając.

Mieszamy na średnich obrotach przez około 3-4 minuty lub do momentu całkowitego

rozpuszczenia składników. Tak przygotowaną mieszankę należy odstawić na 5 minut.



Zainspiruj się z Soreno


Share by: