Krem joker - receptury

Krem Joker - jeden krem, 5 zastosowań

Receptura cukiernicza


Receptura na krem do tortów z owocami

  1. woda 500 g
  2. krem joker 200 g
  3. śmietana dekor up 500 g
  4. owoce w żelu 300 g


Wodę, krem joker i śmietanę ubijać 4 minuty na wysokich obrotach. Następnie dodać owoce w żelu.


Receptura na krem półtłusty na ciasta:

  1. woda 500 g
  2. krem joker 200 g
  3. margaryna kremowa 150 g


Wodę i krem Joker ubijać 4 minuty na wysokich obrotach. Następnie dodać ubitą margarynę.


Receptura na krem do karpatki:

  1. woda 500 g
  2. krem joker 200 g
  3. śmietana dekor up 500 g


Wodę, krem joker i śmietanę ubijać razem przez 4 minuty na wysokich obrotach.


Receptura podstawowa na krem do drożdżówek:


  1. woda 500 g
  2. krem joker 200 g
  3. śmietana dekor up 500 g


Wodę i krem joker mieszać na średnich obrotach przez 4 minuty. Przygotowaną mieszankę odstawić na 5 minut.


Receptura na krem czekoladowy:

  1. woda 500 g
  2. krem joker 200 g
  3. śmietana dekor up 200 g
  4. cover cacao 200 g


Wodę, krem joker i śmietanę ubijać 4 minuty na wysokich obrotach. Następnie połączyć z cover cacao.






MASZ PYTANIA?

Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.

Napisz do nas:

biuro@soreno.pl

Zadzwoń:

(94) 346 67 39

Przejdź do zakładki kontakt i wypełnij formularz kontaktowy
Share by: