Krem Joker - jeden krem, 5 zastosowań
Receptura cukiernicza
Receptura na krem do tortów z owocami
Wodę, krem joker i śmietanę ubijać 4 minuty na wysokich obrotach. Następnie dodać owoce w żelu.
Receptura na krem półtłusty na ciasta:
Wodę i krem Joker ubijać 4 minuty na wysokich obrotach. Następnie dodać ubitą margarynę.
Receptura na krem do karpatki:
Wodę, krem joker i śmietanę ubijać razem przez 4 minuty na wysokich obrotach.
Receptura podstawowa na krem do drożdżówek:
Wodę i krem joker mieszać na średnich obrotach przez 4 minuty. Przygotowaną mieszankę odstawić na 5 minut.
Receptura na krem czekoladowy:
Wodę, krem joker i śmietanę ubijać 4 minuty na wysokich obrotach. Następnie połączyć z cover cacao.
MASZ PYTANIA?
Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.
Napisz do nas:
biuro@soreno.pl
Zadzwoń:
(94) 346 67 39
Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób, a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.
Artur Firer
+48 697 411 415
a.firer@soreno.pl
Piotr Adamski
+48 603 131 137
p.adamski@soreno.pl
Łukasz Kożuchowski
+48 785 507 163
l.kozuchowski@soreno.pl
Technolog
Paweł Janowiak
+48 721 510 512
SORENO Sp. z o.o.
ul. Szczecińska 10
75-135 Koszalin
NIP: 6692569600
e-mail: biuro@soreno.pl
sprzedaż@soreno.pl
tel: 94 346 67 39