Masy makowe Makuś i Piegus

Masy makowe Makuś i Piegus

Dodatki cukiernicze


Opis produktu

Gotowe do użycia nadzienia makowe przygotowane z najwyższej jakości trzykrotnie mielonego zaparzonego maku. Użycie masy makowej SORENO eliminuje pracochłonny proces przygotowywania tradycyjnej masy makowej. Można ją łączyć z aromatami, bakaliami, okruchami itp.

  • 40 % maku - Piegus
  • 50 % maku - Makuś


Opakowanie: worek 15 kg


Dozowanie składników:

Na 1 Kg masy makowej dodać 600-700g wody.


Przygotowanie:

Do masy makowej Makuś dodać wodę i mieszać przez około 4-5 minut. Pozostawić do spęcznienia na 10 minut.

CHCESZ ZAPYTAĆ O TEN PRODUKT?

Uzupełnij formularz obok a skontaktujemy się z Tobą i pomożemy w doborze odpowiedniego produktu.

Skontaktuj się z nami


Podobne produkty w naszej ofercie

MASZ PYTANIA?

Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.

Napisz do nas:

biuro@soreno.pl

Zadzwoń:

(94) 346 67 39

Przejdź do zakładki kontakt i wypełnij formularz kontaktowy
Share by: