Jogurtowe soft

Jogurtowe soft

Mieszanka ciasta biszkoptowego


Opis produktu

Najwyższej jakości składniki użyte do produkcji mieszanki zapewniają możliwość uzyskania keksów, muffin i innych ciast o dużej wilgotności. Ciasto jogurtowe zapewnia niezapomniany smak i aromat oraz delikatny miękisz o naturalnym kolorze. Dużym atutem ciasta jest długotrwała świeżość wypieków.


Opakowanie: worek 20 kg

Receptura na ciasta

Dozowanie składników:

  • 1000 g mieszanki
  • 400 g jaj
  • 400 g oleju
  • 100 g wody


Przygotowywanie:

Odmierzoną ilość składników łączymy ze sobą. Mieszamy przez 5 min. płaskim mieszadłem na średnich obrotach.


Wypiekanie:

  • 175 - 185°C
  • 25-35 min.

Receptura na keksy

Dozowanie składników:

  • 500 g mieszanki
  • 225 g jaj
  • 200 g oleju
  • 250 g bakalii


Przygotowywanie:

Ciasto, jaja i olej ubijać w ubijaczce przez 3 minuty. Pod koniec mieszania dodać bakalie.


Wypiekanie:

  • 170 - 180°C
  • 45-55 min.

Receptura na muffiny

Dozowanie składników:

  • 1000 g mieszanki
  • 400 g jaj
  • 400 g oleju
  • 100 g wody


Przygotowywanie:

Odmierzoną ilość składników łączymy ze sobą. Mieszamy przez 5 min. płaskim mieszadłem na średnich obrotach.


Wypiekanie:

  • 180 - 190°C
  • 25-35 min.

CHCESZ ZAPYTAĆ O TEN PRODUKT?

Uzupełnij formularz obok a skontaktujemy się z Tobą i pomożemy w doborze odpowiedniego produktu.

Skontaktuj się z nami


Podobne produkty w naszej ofercie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent tempus lacus vel ante elementum, at ultrices ex faucibus. Vestibulum efficitur, ex nec tempus blandit, tellus nunc consectetur orci, sit amet aliquam mi tellus ut est.

MASZ PYTANIA?

Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.

Napisz do nas:

biuro@soreno.pl

Zadzwoń:

(94) 346 67 39

Przejdź do zakładki kontakt i wypełnij formularz kontaktowy
Share by: