Quark soft
Stabilizator do twarogu
Opis produktu
niezastąpiony produkt w każdej cukierni. Wpływa na odpowiednią stabilność mas twarogowych, nadaje świeżość sernikom klasycznym jak również kremowym. Gwarantuje długotrwałą świeżość i powtarzalność wypieków. Produkt termostabilny, odporny na zamrażanie.
Opakowanie:
worek 10 kg
Receptura podstawowa
Dozowanie składników:
Przygotowywanie:
100 g wody, jaja, twaróg, olej wymieszać do uzyskania jednolitej konsystencji. Następnie 400 g wody wymieszać ze stabilizatorem i połączyć z masą
Wypiekanie:
Receptura premium
Dozowanie składników:
Przygotowywanie:
Twaróg, olej, jajka, cukier ubijać 4 min na średnich obrotach. Stabilizator Quark Soft połączyć z wodą, następnie połączyć z wcześniej przygotowana masą twarogową. Śmietanę 33% obić na sztywno i połączyć z masą.
Wypiekanie:
CHCESZ ZAPYTAĆ O TEN PRODUKT?
Uzupełnij formularz obok a skontaktujemy się z Tobą i pomożemy w doborze odpowiedniego produktu.
Podobne produkty w naszej ofercie
Stabilna i sprężysta konsystencja, bogaty smak i aromat oraz proste i szybkie przygotowanie
MASZ PYTANIA?
Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.
Napisz do nas:
biuro@soreno.pl
Zadzwoń:
(94) 346 67 39
Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób, a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.
Artur Firer
+48 697 411 415
a.firer@soreno.pl
Piotr Adamski
+48 603 131 137
p.adamski@soreno.pl
Łukasz Kożuchowski
+48 785 507 163
l.kozuchowski@soreno.pl
Technolog
Paweł Janowiak
+48 721 510 512
SORENO Sp. z o.o.
ul. Szczecińska 10
75-135 Koszalin
NIP: 6692569600
e-mail: biuro@soreno.pl
sprzedaż@soreno.pl
tel: 94 346 67 39