Quark soft

Quark soft

Stabilizator do twarogu


Opis produktu

niezastąpiony produkt w każdej cukierni. Wpływa na odpowiednią stabilność mas twarogowych, nadaje świeżość sernikom klasycznym jak również kremowym. Gwarantuje długotrwałą świeżość i powtarzalność wypieków. Produkt termostabilny, odporny na zamrażanie.


Opakowanie: worek 10 kg

Receptura podstawowa

Dozowanie składników:

  • 300 g stabilizator Quark Soft
  • 500 g woda
  • 100 g jaj
  • 1000 g twaróg
  • 100 g olej


Przygotowywanie:

100 g wody, jaja, twaróg, olej wymieszać do uzyskania jednolitej konsystencji. Następnie 400 g wody wymieszać ze stabilizatorem i połączyć z masą


Wypiekanie:

  • 95-120 min.
  • 150-160°C

Receptura premium

Dozowanie składników:

  • 1000 g twaróg
  • 125 g jaja
  • 125 g olej
  • 125 g cukier
  • 175 g śmietanka 33%
  • 250 g stabilizator Quark Soft
  • 250 g woda


Przygotowywanie:

Twaróg, olej, jajka, cukier ubijać 4 min na średnich obrotach. Stabilizator Quark Soft połączyć z wodą, następnie połączyć z wcześniej przygotowana masą twarogową. Śmietanę 33% obić na sztywno i połączyć z masą.


Wypiekanie:

  • 95-120 min.
  • 150-160°C


CHCESZ ZAPYTAĆ O TEN PRODUKT?

Uzupełnij formularz obok a skontaktujemy się z Tobą i pomożemy w doborze odpowiedniego produktu.

Skontaktuj się z nami


Podobne produkty w naszej ofercie

MASZ PYTANIA?

Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.

Napisz do nas:

biuro@soreno.pl

Zadzwoń:

(94) 346 67 39

Przejdź do zakładki kontakt i wypełnij formularz kontaktowy
Share by: