Chleb ProteinMax
Mieszanka piekarnicze
Opis produktu
Przedstawiamy ProteinMax – nowoczesną mieszankę piekarniczą stworzoną z myślą o pieczywie, które odpowiada na potrzeby współczesnych konsumentów. Dzięki wyjątkowemu składowi chleb z wysoką zawartością białka to idealne rozwiązanie dla osób, które cenią zdrowy styl życia, nie rezygnując z codziennego smaku pieczywa.
Czym wyróżnia się chleb ProteinMax?
- 70% więcej białka
W porównaniu do tradycyjnego chleba pszennego pieczywo ProteinMax dostarcza aż o 70% więcej białka! To cenne źródło pełnowartościowego białka roślinnego, które wspiera budowę mięśni i regenerację organizmu. - Niższa zawartość węglowodanów i niższy indeks glikemiczny
Chleb z wysoką zawartością białka ProteinMax charakteryzuje się obniżoną ilością węglowodanów*, co czyni go świetnym wyborem dla osób dbających o linię i utrzymanie stabilnego poziomu energii przez cały dzień. - Idealny dla aktywnych
To doskonały wybór dla osób prowadzących aktywny tryb życia. Chleb ProteinMax stanowi pożywną bazę do śniadań, przekąsek i posiłków regeneracyjnych po treningu.
Opakowanie:
worek 20 kg
Receptura chleb
Dozowanie składników:
- 1000 g mieszanki
- 1000 g mąki pszennej typ 750
- 60 g drożdży
- 1000 g wody
Przygotowywanie:
Połączyć składniki. Miesić w dzieży 4 minuty na wolnych obrotach, następnie 4 minuty na szybkich. Ciasto w temperaturze 26-28 C odłożyć do leżakowania na 15 minut, po czym podzielić na kawałki i wstawić do garowni na około 40 minut w temperaturze 30°C i wilgotności 70%
Wypiekanie:
- 220°C
- 30 min.
*W porównaniu z tradycyjnym pieczywem pszennym.
CHCESZ ZAPYTAĆ O TEN PRODUKT?
Uzupełnij formularz obok a skontaktujemy się z Tobą i pomożemy w doborze odpowiedniego produktu.
Skontaktuj się z nami
Podobne produkty w naszej ofercie
MASZ PYTANIA?
Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.
Napisz do nas:
biuro@soreno.pl
Zadzwoń:
(94) 346 67 39