Super kruche

SUPER KRUCHE

Mieszanka ciasta kruchego


Opis produktu

Mieszanka do przygotowywania tradycyjnego ciasta kruchego lub półkruchego. Znakomicie sprawdza się przy wypieku ciasteczek, tartaletek, tarty oraz spodów do serników. Delikatny waniliowy aromat, naturalna barwa, kruchość oraz łatwość przygotowania to główne atuty mieszanki Super Kruche.


Opakowanie: worek 20 kg

Receptura podstawowa

Dozowanie składników:

  • 1000 g mieszanki
  • 50 g jaj
  • 420 g margaryny


Przygotowywanie:

Odmierzoną ilość składników łączymy ze sobą. Mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji.


Wypiekanie:

  • 200°C
  • 15 min.

Receptura na ciastka kruche szprycowane

Dozowanie składników:

  • 3500 g mieszanki
  • 5500 g mąki typ 500
  • 650 g jaj
  • 5000 g margaryny
  • 2000 g cukru pudru


Przygotowywanie:

Margarynę i cukier ubijać przez 15 -20 min. stopniowo dodając jaja. Następnie na wolnych obrotach dodać mąkę i mieszankę.

Wypiekanie:

  • 180-200°C
  • 18-20 min.

CHCESZ ZAPYTAĆ O TEN PRODUKT?

Uzupełnij formularz obok a skontaktujemy się z Tobą i pomożemy w doborze odpowiedniego produktu.

Skontaktuj się z nami


Podobne produkty w naszej ofercie

MASZ PYTANIA?

Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.

Napisz do nas:

biuro@soreno.pl

Zadzwoń:

(94) 346 67 39

Przejdź do zakładki kontakt i wypełnij formularz kontaktowy
Share by: