Mix na pączki 100%
Mieszanka ciasta drożdżowego
Opis produktu
Specjalna mieszanka jest stworzona z myślą o produkcji wysokiej jakości tradycyjnych pączków i drożdżówek, zapewniając zarówno powtarzalność procesu, jak i łatwość przygotowania. Dzięki niej możemy osiągnąć doskonałe pączki i drożdżówki o apetycznym wyglądzie, używając mieszanki, do której wystarczy dodać drożdże i wodę.
Opakowanie:
worek 10 kg
Receptura na pączki
Dozowanie składników:
Przygotowywanie:
Do mieszanki dodać drożdże, a następnie wodę w temp. 24C. Mieszać przez 7 minut na wolnych obrotach, następnie 6 minut na szybkich. Temperatura ciasta powinna wynosić 24-28°C. Czas garowania: 35-45 minut.
Smażenie:
Receptura drożdżówki
Dozowanie składników:
Przygotowywanie:
Wszystkie składniki prócz wody wymieszać ze sobą, a następnie dodać wodę, mieszać do uzyskania jednolitej konsystencji. Zostawić ciasto na 15 minut, a następnie przewałkować je z margaryną.
Wypiekanie:
CHCESZ ZAPYTAĆ O TEN PRODUKT?
Uzupełnij formularz obok a skontaktujemy się z Tobą i pomożemy w doborze odpowiedniego produktu.
Podobne produkty w naszej ofercie
Mieszanka do przygotowywania tradycyjnego ciasta kruchego lub półkruchego.
Gotowa mieszanka cukiernicza, dzięki której w bardzo prosty i szybki sposób
można przygotować kokosanki.
Mieszanka do produkcji wysokiej jakości tradycyjnych pączków i drożdżówek. Powtarzalność produkcji i prostota.
MASZ PYTANIA?
Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.
Napisz do nas:
biuro@soreno.pl
Zadzwoń:
(94) 346 67 39
Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób, a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.
Artur Firer
+48 697 411 415
a.firer@soreno.pl
Piotr Adamski
+48 603 131 137
p.adamski@soreno.pl
Łukasz Kożuchowski
+48 785 507 163
l.kozuchowski@soreno.pl
Technolog
Paweł Janowiak
+48 721 510 512
SORENO Sp. z o.o.
ul. Szczecińska 10
75-135 Koszalin
NIP: 6692569600
e-mail: biuro@soreno.pl
sprzedaż@soreno.pl
tel: 94 346 67 39